Lapset ovat olleet isällään nyt keskiviikosta asti ja kotiin tulevat kai huomenna...Näin ainakin alunperin oli puhe. Olen kyllä nauttinut, kun on tarvinnut tai SAANUT ajatella vain itseään. Jaksaa sitten taas ipanoidenkin kanssa olla. Keskiviikkoiltana käytiin nopea kierros kaupungissa illalla, ihan muksuvapaani kunniaksi. Kolme juomaa ja pari tuntia, ihan ok. Yö oltiin sitten tässä meillä, tosin nukkumisesta ei meinannut tulla mitään kun elukat ravasivat koko ajan. Jostain aikaa yöstä latasin sitten kissan ulos ja jo helpotti. Olen kyllä aina ollut sitäkin vastaan, että laskea kissaa nyt ulos, kaupungissa kun asuu. Mutta TOISAALTA tuossa on niin paljon metsää missä juosta, että toivoa sopii siellä kirmata, eikä pihalla hiekkalaatikkoon "pastaa" vääntämässä..... Ja kai tuo talvella sitten rauhoittuu, ei enää ulos vingu, kun tulee vilu.....

Viime yön olin sitten yökylässä. Ja oli ihan mukavaa vaihtelua sekin. =)) Katseltiin ensin yksi elokuva, ja sitten unta palloon. Ja kylläpä tulikin nukuttua !! Ihan rauhassa, ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä !! Ja mukava sänky vielä, niin avot. Kun itsellä vain patjat lattialla tällä hetkellä..... Tosin ensi viikolla jos pääsisi kauppaan ja saisi tuonkin asian korjattua.

Mutta nyt aamista koneeseen, kera kahvin ja kohta jos vaikka koirulin kanssa eksyisi lenkille, kun on niin kiva ilmakin (ainakin toistaiseksi).

Aurinkoa päivään !!